Zoom Corporation – Pembuat Multieffect Gitar

Salah satu pengeluar multieffect gitar yang popular dikalangan pemuzik adalah Zoom Corporation. Boleh baca story mereka dekat dalam artikel ini…

Line 6 – Pengeluar Effect Gitar Yang Mantap

Kalau anda seorang pemuzik mesti korang pernah dengar jenama Line 6 kan. Kalau korang nak tau story diorang start buat jenama ni, boleh baca dekat dalam…

Jenama Amplifier Gitar Paling Popular 2020

Ketahui Jenama Amplifier Gitar yang paling popular bagi tahun ini. Kot ada yang tengah mencari amplifier tu boleh baca dekat sini…

Kelebihan Motosikal Berbanding Kenderaan Lain

Pada penunggang motosikal, korang sepatutnya berbangga dengan kelebihan motosikal berbanding kenderaan yang lain. Baca dekat sini…

Jenama Efek Gitar Yang Paling Popular 2020

Pada para gitaris yang tengah mencari dan nak tau apa jenama efek gitar yang popular dan ramai orang pakai, boleh baca dekat artikel ini…

Laney Amplification – Pembuat Amplifier Jenama Laney

Laney Amplification adalah syarikat yang menghasilkan dan mengilang amplifier gitar dan bass berjenama Laney ke seluruh dunia…

Yamaha Corporation – Pembuat Peralatan Muzik Yamaha

Yamaha Corporation adalah syarikat yang mengeluarkan peralatan muzik seperti gitar, drum, keyboard dan piano berjenama Yamaha…

Marshall Amplification PLC – Pengeluar Amp Marshall

Marshall Amplification PLC merupakan company yang menghasilkan amplifier terkenal iaitu Marshall. Boleh baca story diorang dekat artikel ini…

Jenama Gitar Elektrik Popular Di Malaysia 2020

Bagi korang yang tengah survey nak beli gitar elektrik tu boleh usha dulu jenama gitar elektrik yang popular dan tengah trending dekat dalam artikel ini…

Gibson Brands Incorporated – Pengeluar Gitar Gibson

Gibson Brands Incorporated adalah syarikat yang bertanggungjawab mengeluarkan peralatan muzik yang berjenama Gibson…