Contact Us

Kepada yang ingin menghubungi admin atas urusan yang berkaitan dengan content atau apa sahaja yang berkaitan dengan laman blog Buckree ini, korang boleh klik pada salah satu daripada saluran dibawah mengikut yang mana satu korang rasakan bersesuaian.

Insyaallah admin akan respond “as soon as possible” sekiranya tiada halangan. So just keep in touch dengan klik icon dibawah:

Mohon kepada korang yang berkunjung ke laman blog ini untuk “Like“, “Follow” dan “Subscribe” pada akaun media sosial rasmi blog ini bagi mendapatkan update yang lebih pantas. Buat masa ini admin hanya ada 4 akaun sahaja iaitu Facebook Page, Twitter, Youtube Channel dan Instagram.

Kalau ada social media lain tetiba wujud menggunakan nama Buckree, maknanya tu memang “Impostor” la tu kan. So jangan terpedaya. Kalau ada yang terjumpa yang sedemikian, mohon inform admin untuk tindakan lanjut…

Official Social Media

Sekiranya terdapat sebarang kemusykilan, pertanyaan, komen ataupun cadangan, korang boleh isikan pada “Contact Form” dibawah. Admin akan feedback sepantas yang boleh. Cuma isikan nama, email dan mesej pada ruangan yang telah disediakan.

BTW, Thank You In Advance….

Contact Form

4 + 11 =